To change your logo go to the 'Page Master' under the 'Design' menu

Het zoeken buiten jezelf wordt een vinden in jezelf

logo2

Individuele therapie

Ken je het gevoel dat je jezelf even kwijt bent? Dat je niet meer weet wat je moet doen? Dat alles grijs is en de kleur uit je leven verdwenen is? Dat je niet meer weet wat de zin is van je leven?

 

Als jij het aandurft om deze levensvragen te stellen en je eigen proces aan te gaan, is het tijd om iemand te zoeken die een eindje met je meeloopt. Die respectvol naar jou luistert en de juiste vragen stelt. Die je die aandacht geeft die zo nodig is voor jou op dát moment.

 

Ik kan je daarbij helpen: door aandachtig, liefdevol en respectvol te zijn. Jij gaat het proces aan, ik loop een eindje met je mee. Tot je het zelf kan: je weer bestuurskracht en vreugde hebt ontwikkeld in je eigen leven.

 

Afhankelijk van wie je bent en wat je diepste behoeften van je ziel zijn, wordt een behandelmethode gekozen. Daarbij wordt geput uit westerse psychologische therapievormen (Transpersoonlijke psychologie, Psychosynthese, archetypische (Jungiaanse) analyse, Gestalt therapie, Voice dialogue, Transactionele analyse, Regressie en reïncarnatietherapie, klank- , kleur- en expressie therapie) en /of in combinatie met Oosterse therapie- en genezingsvormen (meditatie, healing, reiki, massage, ademtherapie).

Effecten van Transformatietherapie:

Je leert geen trucjes, maar je transformeert werkelijk: je leert zelf wezenlijk te veranderen en jouw leven weer zelf in de hand te nemen.

Dit leren maak jij je helemaal eigen, zodat je het altijd weer terug kan vinden. Je bent niet afhankelijk meer van een coach of begeleider. Je wordt je eigen coach!

Je welbevinden neemt toe, je raakt lichamelijk en geestelijk weer in balans.

De sprankeltjes keren weer terug in je ogen. Het leven lacht je weer toe en je hebt er weer zin in!

therapie